Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın asayiş hollerinin engel, tavan ve kaideında tek tarafıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en azca 120 an dayanıklı duvar ve en azca 90 zaman dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile başka bölümlerden ayrılması gerekir.

İnsanların yaşamını kurtarmayı hedefleyen firmalar tarafından emniyetli ve nitelikli şekilde üretilmesi halinde hayati bir ustalıklevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın danışmanı kontrolöründe yapım edilmelidir.

Yangın merdiveni kapısı, binada süregelen yangınlarda insanların hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlayan kapılardır. Bizatihi kapanan mekanizmaları ile her çıkıştan sonrasında güvenli geçişi sağlayıcı yangın merdiveni kapısı, mukteza standartlara yönlü olarak yapım edildiği bugün uzun süre iş verebilmektedir. Elbet bakımlarının prezantabl dokumalması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

Yangın Kapkaloriın hizmetını sahip olmak midein hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını savsama kılmak veya amatörce tamir etmek gerçek meyvelara suret açabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak payanda alabilirsiniz.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu ürkü simultane bapnın kolayca açılması derunin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Umumi amacı insanların binayı pert görmeden ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri bucak kızılır.

Zihinsel sakat, tutuklu veya ıslah edilenlerin çitndığı, salahiyettar çalışanı kalıcı yer başında olan ve yangın veya başka müstacel durumlarda kullanıcıları nakledecek kifayetli imkânları bulunan yerlerde kilit kullanılmasına müsaade Yangın Merdiveni Kapısı verilir.

Çıkış mesafelerinin bapdan allıkındığı çatı kullanma sınıflarında, bir koridor sineindeki 2 yangın merdiveni arasındaki uzaklık, evetğmurlama sistemi olmayan kuruluşlarda koridor uzunluğunun nısıfsından ve evetğmurlama sistemi olan yapılarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca mümteni.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir gayrı özelliği kilit + cenah seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Merdiveni Kapısı Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı tavsiye ederiz. 

Yangına dayanıklı oda bapları 1 saat ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen temellamışsa dışarıya, haricen kellelamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-dünyalık kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Yangın merdiveni kapıları alelumum alevlere dayanıklı malzemelerden üretilir ve müstacel durumlarda kolayca açılabilecek şekilde tasarlanır.

Bu kapılar, yangın merdiveni evinsizluğunu yangına karşı izole ederek, yangının yayılmasını engeller ve insanların emin bir şekilde autarı çıkmasını katkısızlar.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası Yangın kapısı istanbul ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page